Welkom bij Grieks Restaurant

Mykonos

27 jaar geleden werd ons restaurant geopend door de Griek Zakis Kokkas aan de Oude Schut in Weert. Een knus, sfeervol ingericht restaurant, uiteraard op zijn Grieks met veel groen en beelden, plus een heerlijke mediterrane keuken

Volgens Griekse traditie sinds 1990

Restaurant Tradities

Restaurant “Mykonos” is alweer sinds jaren in handen van Zakis’ oudste zoon Wayos, nog steeds bijgestaan door zijn moeder Stella, die nog alstijd de originele familierecepten bereidt. We weten al jaren een plaats in de top 3 van Griekse restaurants in Nederland te handhaven.

Ons restaurant wordt door onze gasten vooral geprezen vanwege de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de zogenaamde X-factor. Bovendien werken we met veel jonge Nederlandse mensen in de bediening, die restaurant “Mykons” levendig en bij de tijd houden. En in de keuken uitsluitend met Grieks personeel, die onder leiding van Stella de lekkerste gerechten bereidt.

Do you have question? Click to contact us
Image module

Speciale Griekse thema avonden met

Live entertainment

Ook organiseren we regelmatig speciale avonden met live entertainment. Hoewel het een grote zaak is, met ongeveer 200 zitplaatsen, hebben we door de uitgekiende indeling alle tafels voldoende privacy. En de gehele entourage geeft onze gasten een heus vakantiegevoel. We zijn erg kindvriendelijk met een heel ongedwongen sfeer waar mensen nog echt komen om zich te amuseren. Men is er gezellig thuis.

Proef de Griekse Zomer bij

Mykonos Weert

Naast dit heerlijke thuisgevoel in de zaak is er veel vraag naar onze gerechten voor bij u thuis en om die reden zijn we begonnen met onze bezorgservice, ondersteund door deze webshop. Kijk rustig rond, kies uw favoriete gerechten en we brengen het bij u thuis. Heerlijk grieken bij u in de keuken, op de bank of waar u maar wilt!


Dank voor al uw vertrouwen en bestel snel of tot ziens in ons restaurant.

Wayos Kokkas
Image module