Mykonos Weert

Reserveren

Reserveren kan weer voor 4 tot en met 8 personen.

Reserveren

LET OP: 
Alleen de datums en tijden onderaan in het formulier zijn nog beschikbaar! Staat uw datum en of tijd er niet meer bij? Dan is deze helaas al volgeboekt! U kunt met max 8 personen reserveren.

  • U kunt alleen langskomen wanneer niemand van uw gezelschap ziekteverschijnselen heeft! Bij ziekte verschijnschellen zoals verkouden, koorts, etc vragen wij u vriendelijk om thuis te blijven.
Reserveer een tafel
-
Max 2! Tenzij u uit 1 huishouden komt, dan max 6
-
Kies aanvang tijd
Uw gegevens
Gezondheidsverklaring
Zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest
U kunt met max 2 personen langskomen, tenzij u uit 1 huishouden komt.
Door Dat bevestig ik te selecteren, bevestigd dat u alle bovenstaande vragen naar waarheid heeft ingevuld, en zelf verantwoordelijk bent voor eventuele boete bij controle indien u niet uit 1 huishouden komt. En dat u de reservering spoedig annuleert wanneer uw situatie veranderd.
Sending request ....

Heeft u iets te vieren? Een speciale gelegenheid?

Speciale Reserveringen

Wilt u met een grote groep uit eten gaan of heeft u iets speciaals te vieren? Dan bent u ook bij Mykonos op het juiste adres! Reserveren voor grote groepen voor o.a. personeelsuitje of zakendiner kunt u ons via dit formulier contacteren. Ook als er iemand in uw gezelschap jarig is horen wij dat graag zodat we de jarige jop in het zonnetje kunnen zetten.

Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op!