Live muziek in Grieks Restaurant Mykonos Weert

Op zoek naar plekje om heerlijk Grieks te eten in Weert? Grieks restaurant Mykonos bereidt heerlijke Griekse gerechten! Het restaurant bevindt zich midden in het centrum van Weert, aan het meest pittoreske pleintje “De Oude Schut”. Dit is de perfecte locatie om uit eten te gaan in Weert!

Naast heerlijk Grieks eten en Griekse specialiteiten die het restaurant biedt, worden sommige avonden voorzien van live muziek. De data waarop het restaurant dit jaar wordt gevuld met live muziek zijn:

04-03-2016
15-04-2016
20-05-2016
01-07-2016
02-09-2016
07-10-2016
02-12-2016

Eén van de bandjes die de live muziek zullen verzorgen, is het duo Navtilos. Dit Griekse duo staat er om bekend breed inzetbaar te zijn. Zij spelen niet alleen op kleine intieme gelegenheden, zoals in het restaurant in Weert, maar zijn zo nu en dan ook te horen op grote festivals! Het duo bestaat al sinds 2004 en hun repertoire bestaat uit allround Griekse muziek uit alle regionen van Griekenland. De muziek die gespeeld wordt kan traditioneel zijn, maar ook moderne Griekse muziek is iets wat het duo graag laat horen. Zo zullen De Sirtaki Zorbas dance, Georgios Dalaras en Giannis Parios ongetwijfeld langskomen. Door de enorme ervaring die het duo heeft, wordt elke gelegenheid succesvol!

Niet alleen zullen er bandjes komen die live muziek maken: om het beeld compleet te maken zullen er ook optredens zijn van buikdanseressen. Het knusse, sfeervolle restaurant Mykonos zal op deze manier nog meer sfeer krijgen en de Griekse ambiance zal helemaal tot zijn recht komen.

Dus, bent u op zoek naar een heerlijk restaurant in Weert, houdt u van Grieks eten en verlangt u er naar om de typische Griekse zomerse sferen voor een avondje te ervaren? Wacht dan niet langer en reserveer een tafeltje bij Mykonos op één van de bovenstaande data. Reserveren kan vanaf zes personen en kan telefonisch vanaf 12:00 uur tot 22:00 uur. Voor de rest wordt gewerkt op volgorde van binnenkomst en is de wachttijd bij grote drukte meestal maar een kwartier.

Uit eten in Weert was nog nooit zo leuk!