De allerlekkerste salade uit Griekenland

Maak kennis met de allerlekkerste salade uit Griekenland
Restaurant Mykonos heeft diverse heerlijke salades op het menu staan, waaronder de allerlekkerste salade uit Griekenland: Salata tou spitiou. Welke ingrediënten deze salade heeft en waarom deze salade de allerlekkerste salade uit Griekenland is, leest u in dit artikel.


De ingrediënten van de Salata tou spitiou
De Salata tou spitiou is een goedgevulde salade die volgens traditioneel Grieks recept wordt bereid met ingrediënten als sla, tomaat, komkommer, ui, feta en een frisse Griekse dressing. De salade kan besteld worden als grote portie bij het diner, maar het is ook mogelijk om een kleine portie van de salade te bestellen bij de lunch of als voorgerecht.

Salata tou spitiou: de allerlekkerste salade van Griekenland

Salata tou spitiou is één van de populairste gerechten op de kaart van restaurant Mykonos en dit is niet voor niets. De salade is namelijk de allerlekkerste salade van Griekenland en dit komt voornamelijk door de unieke smakencombinaties van de salade. Door ingrediënten als radiccio, ijsbergsla, komkommer, kip en bacon met elkaar te combineren wordt er een combinatie gemaakt van fris en hartig en worden bovendien diverse texturen met elkaar gecombineerd. Dit zorgt voor een unieke combinatie van smaak en textuur in de vorm van een heerlijke salade. Daar komt nog bij dat de Salata tou spitiou goedgevuld is, waardoor deze salade uitstekend genuttigd kan worden bij de lunch of het diner.