Beste Griekse vlees gerechten van Mykonos

Mykonos heeft diverse heerlijke vleesgerechten op de kaart staan. Alle vleesgerechten op de kaart van het restaurant worden volgens traditioneel Grieks recept bereid en worden met verse ingrediënten gemaakt. Bent u benieuwd welke vleesgerechten op de kaart onder de beste Griekse vleesgerechten van Mykonos vallen? Lees dan in dit artikel welke vleesgerechten op de kaart van Mykonos het populairst zijn onder onze gasten.

Filetto a la Chef
De Filetto a la Chef is een hoogwaardige ossenhaas met pepersaus of mavrodaphnesaus. De ossenhaas wordt zo klaargemaakt dat het vlees heerlijk mals blijft en door saus toe te voegen, krijgt het vlees een bijzondere smaak. De Filetto a la Chef wordt altijd volgens traditioneel Grieks recept gemaakt, voor de ultieme Griekse beleving. De Filetto a la Chef wordt altijd geserveerd met groenten, rijst of aardappelgratiné.

Psaronefri

De Psaronefri is een typisch Grieks gerecht waarbij hartig en zoet gecombineerd worden voor een unieke smaakcombinatie. Het betreft een varkenshaas die heerlijk mals gebakken wordt en geserveerd wordt met een zoete compote van pruimen, vijgen en ananas. Door de smaak van het vlees te combineren met de smaak van de zoete compote, heeft het gerecht een bijzondere smakencombinatie van hartig en zoet. Net zoals de Filetto a la Chef wordt ook de Psaronefri geserveerd met groenten, rijst of aardappelgratiné.

Moscharaki Tou Chef
De Moscharaki Tou Chef is een in de oven gebakken kalfslende met pepersaus. De kalfslende betreft een kalfslende blanco die zo wordt gebakken in de oven dat het vlees heerlijk mals blijft. U kiest zelf of u de Moscharaki Tou Chef wil eten met groenten, rijst of aardappelgratiné.

Bifteki O Psilos
Tot slot is er nog de Bifteki O Psilos. Dit Griekse gerecht bestaat uit gehakt dat gevuld wordt feta en bereid wordt in tomaten- en fetasaus. Door het gehakt te vullen met feta, krijgt het vlees een malse textuur en een heerlijk sterke smaak. De tomatensaus met feta maakt het geheel af, want deze saus geeft het vlees nog net een beetje extra pit. Ook de Bifteki O Psilos wordt geserveerd met groenten, rijst of aardappelgratiné.